A Rippl-Rónai Fesztivál legnagyobb koncertjei és bulijai! Erről biztos nem akarsz lemaradni!

2024. 05. 31. Péntek

MINELLI

20:00

Itt lesz a fesztiválon a román Minelli, akinek olyan gigaslágerei vannak, mint a Rampampam vagy az MMM..

BSW

22:00

A hazai rapzene megkerülhetetlen együttese mára már több mint 70.000.000 YouTube megtekintést és rengeteg koncertet tudhat maga mögött.

Beton.Hofi

24:00

Pár éve üstökösként robbant be a magyar újhullámos hiphop világába, sikere egyértelművé teszi, hogy az elkövetkezendő évek meghatározó előadója lesz a szakmában.

Loving Arms

01:30 

 

2024. 06. 01. Szombat

ekhoe

20:00

Tircs András, vagyis Ekhoe az egyik legdinamikusabban fejlődő és leghallgatottabb előadó rapper Magyarországon, a magyar trapszíntér második hullámához tartozik.

Pogány Induló

21:00

Generációja érces hangjaként emlegetik, aki a „Megáll az idő” című első albumával visszahozta az „old school” rap dicsőségét a köztudatba, amire a hazai hip-hop szakma hamar fel is kapta a fejét. A Pogány Induló fellépésein gyakran feltűnik Ekhoe is. A két srác ugyanis jó barátként ismeri egymást, és a közösségi médiában „Kupak és Kubak”-ként emlegetett duó több közös dalt is készített már.

Dzsúdló

 22:30

Dzsúdló, a Z-generáció egyik legnagyobb kedvence villámgyorsan vált népszerűvé szókimondó, sajátos hangulatú dalaival. A fiatal, ám annál markánsabb hangú Dzsúdló már 90 millió stream felett jár a Spotifyon, YouTube-on pedig átlépte a 100 millió megtekintést.

Lil Frakk

00:15

Babaitisz Jorgosz, avagy Lil Frakk már általános iskolában verseket írt, első albumát pedig mindössze 14 évesen készítette el. Mára magyar trapszcéna egyik meghatározó alakjává vált.

Pixa

01:30

Rapben, popban, dance-ben, metál-elektróban és rockban is kipróbálta magát az eddigi több mint 10 éves dalszerző/produceri pályafutása alatt. 

A Mizu szülőatyja, évekig zenei producerként tevékenykedett Fluor és SP albumain, és együtt dolgozott a magyar rapszcéna nagyjából összes kiemelkedő produkciójával a Punnany Massiftól kezdve a Hősökön át a BarbárFivérekig. 

Ja, és forgatott egy klipet Snoop Dogg-gal, aztán megcsinálta a 2015-ös nyár gigaslágerét, a Bulibárót Kis Grófo közreműködésével, ami felrobbantotta az internetet. És ez még csak a sztori eleje…