BÉRLET

120 DECIBEL PARTY BÉRLET

ELFOGYOTT
  • A bérlet a fesztivál teljes idejére érvényes.
  • Helyszín: Kaposvár Aréna
ELFOGYOTT
PÉNTEK

120 DECIBEL PARTY - PÉNTEKI NAPIJEGY

ELFOGYOTT
  • A pénteki nap eseményeire érvényes.
  • Helyszín: Kaposvár Aréna
  • Fellépők: Beton.Hofi, Azahriah, Andro, Willcox
ELFOGYOTT
SZOMBAT

120 DECIBEL PARTY - SZOMBATI NAPIJEGY

HUF6.900
  • A szombati nap eseményeire érvényes.
  • Helyszín: Kaposvár Aréna
  • Fellépők: Loving Arms, Valmar, NECC PARTY
Jegyvásárlás

Jegyárak:

április 10-ig: bérlet 8.900.- Ft, napijegy 5.900.- Ft május 31-ig: bérlet 9.900.- Ft, napijegy 6.900.- Ft Jegyinfó: jegy@ripplfeszt.huA jegyek módosítására, vagy törlésére nincs lehetőség! Internetes jegyvásárlás esetén a jegyvásárló az elállás jogát a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (2) bekezdés l) pontja alapján nem gyakorolhatja, tekintettel arra, hogy az online jegyvásárlással létrejövő szerződés tárgya szerinti rendezvény kifejezetten olyan szabadidős tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásra irányul, mely kizárólag a résztvevő által kiválasztott és a Csiky Gergely Színház és Kultúrális Központ Közhasznú Nonprofit Kft, mint Szolgáltató által visszaigazolt, pontosan meghatározott időpontban (teljesítési határidőben) tartandó rendezvényen való részvételre vonatkozik. Szolgáltató az online jegyvásárlással létrejött szerződés esetén a résztvevő által kiválasztott és Szolgáltató által visszaigazolt rendezvény ellenértékét csak abban az esetben téríti vissza, amennyiben a rendezvény a Szolgáltató érdekkörében megvalósuló okból elmarad. A Szolgáltató a szerződés létrejötte, azaz a „FIZETÉS” gomb megnyomása előtt biztosítja, hogy a megkezdett szerződéses folyamat bármikor és következmények nélkül megszakítható.

A belépés 6 éves korig ingyenes, de 18 éven felüli, érvényes napijeggyel vagy bérlettel rendelkező személy felügyeletéhez kötött.
7-14 éves kor között a látogató köteles érvényes napijeggyel vagy bérlettel rendelkezni, illetve az eseményen való részvétele szintén 18 éven felüli, érvényes napijeggyel vagy bérlettel rendelkező személy felügyeletéhez kötött.