Kapcsolat

Rippl-Rónai Fesztivál szervezője:

 

Együd Árpád Kulturális Központ

 

Rippl-Rónai Fesztivál - Kaposvár
 

2014-ben a Festők Városa Hangulatfesztivál megkapta a Rippl-Rónai Fesztivál elnevezést.

Célunk, hogy Rippl-Rónai József nevét elválaszthatatlanul Kaposvárhoz kössék, hangsúlyt fektetve további kiváló festőink munkáinak megismertetésére, és mindig új kulturális értékek bemutatására. Összművészeti jellegénél fogva bemutatja a kortárs művészet legjavát, képzőművészeti értékeit, nagy klasszikus alkotókat, amelyet komoly,- és könnyűzenei, népművészeti és folklór programokkal színesít.

 

A belváros hangulatosan kiépített utcáin találkozhatnak a látogatók helyben alkotó kortárs képző,- és iparművészekkel, utcatárlattal, performance előadásokkal, utcaszínházzal, mozgóképszínházzal, a nagyszínpadon és a blues színpadon hallgathatnak világzenét, bluest, jazzt muzsikáló együtteseket, népszerű szólistákat.

A 2014-ben új névvel debütáló fesztivállal igyekszünk hozzájárulni Kaposvár város kulturális örökségének országos és nemzetközi ismertségéhez.

 

A fesztivál varázsát a remek kiállítások és a belváros bohém életének együttese határozza meg. Lehetőséget teremt minden érdeklődő számára a művészeti ágak sokaságával való közvetlen találkozásra, betekintést enged, bevon az alkotás folyamatába. Az utcán kiváló kézművesek termékei között válogathatnak a látogatók.

A fiatalok körében évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő HangKépUdvar egyedülálló művészeti eseményt teremt.

 

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk Kaposvárra, a Rippl-Rónai Fesztiválra!

 

A fesztivál házirendje

Az Együd Árpád Kulturális Központ, Agóra (Szervező) által szervezett Rippl-Rónai fesztivál (Rendezvény) jelen házirendje a rendezvényre vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. Jelen házirend a Rendezvény bejáratánál, a Szervező internetes oldalán a Rendezvényre való belépés előtt elérhető, megismerhető, továbbá a Rendezvény ideje alatt a Rendezvény helyszínén az Információs pultnál is megtalálható.
 

Letöltés