Zséda élő nagykoncert (Kossuth tér)

2014-05-25 (20:00:00)
Rippl-Rónai Fesztivál Kaposvár 2014. május 22-25.
Zenei programok, koncertek 2014.

Zséda élő nagykoncert

 

 

14 toplistás sláger, 3 platina-, 2 aranylemez, közel 100 teltházas koncert az ország nagyvárosaiban, teltházas koncert a Pap László Budapest Sportarénában…

Szinte nincs olyan rangos zenei díj, amit az elmúlt években ne nyert volna meg, nincs olyan slágerlista, melynek az élén legalább egyszer ne lett volna ott valamelyik Zséda dal. Ez alól az MTV legendás World Chart Express-e sem kivétel! Valamennyi szólólemeze bearanyozódott, valamennyi koncertje teltház előtt zajlott! Két ízben is felkérést kapott arra, hogy filmek főcímdalaihoz adja a hangját, így születtek meg, talán legismertebb dalai, a Szeress most, és a Mindhalálig mellettem. Ez utóbbi Ragályi Elemér filmjének, a Csudafilmnek a főcímdala. Káprázatos tánctudásával heteken át elbűvölte a Szombat esti láz című produkció nézőit.

Énekhangja és szépsége, nőiessége egyaránt lenyűgözi közönségét. Dalaiban mindig érződik varázslatos személyisége, mintha legféltettebb titkait osztaná meg velünk, hallgatókkal. És van még valami, ami sugárzik mindenből, ami Zsédával kapcsolatos! A minőség és a finom elegancia.

 

 

Helyszín: Kossuth tér