MákosGubás és a CzutorBorsók (Pódium színpad, Sétáló utca)

2014-05-25 (15:00:00)
Rippl-Rónai Fesztivál Kaposvár 2014. május 22-25.
Zenei programok, koncertek 2014.

MákosGubás és a CzutorBorsók

 

Gubás Gabi színművésznő és Czutor Zoltán régi ismerősök, nagy tisztelői egymásnak. Gabi több gyermekműsor létrehozásában vett már részt Pálfy Zsolttal közösen, és egy új dalokból álló gyermekeknek szóló album létrehozásához keresték fel Czutor Zoltánt, aki a legnagyobb örömmel mondott igent. A cél a hagyományos akusztikus hangzás és emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene és produkció jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsóknéven írott első dalaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

 

Gubás Gabi kedvessége és színpadi rutinja, Czutor Zoltán zenész-szakmai tapasztalata és Pálfy Zsolt gyermekszínházi gyakorlata a biztosítékai annak, hogy akár zenehallgatóként, akár a műsor megtekintőiként sem kell csalódástól tartania a publikumnak.

 

Nagy megtiszteltetés, hogy a produkció mögé állt a MikulásGyár, így az alapítvány hivatalos lemezeként segíthetjük a rászoruló gyermekeknek való gyűjtőakciót egész évben: a lemez megvásárlói a teljes összeggel hozzájárulnak ahhoz, hogy a MikulásGyár a szegénységben élő gyermekeknek segítsen.

 

 

Helyszín: Pódium színpad, Sétáló utca