HANGKÉPUDVAR

2015-05-29 - 2015-05-30
Rippl-Rónai Fesztivál Kaposvár 2015. május 28-31.
Művészeti programok 2015.

▒▓ HANGKÉPUDVAR █


6 év alatt a 
Fényhangár által szervezett happening szerves része lett nem csak a fesztivál, hanem városunk kulturális életének. A térségben egyedülálló fényfestészet, kiállítások, performanszok, koncertek és lemezlovasok miatt az év megkerülhetetlen eseményévé vált. Ne hagyja ki ÖN sem!
► INFO/EVENT: goo.gl/Mc72Dh
► http://fenyhangar.hu

 


▓ MÁJUS 29. ▒ Pénteki Udvar
■ 18.00 | Jazzszigor
■ 20.00 | DJ DB
■ 21.30 | Selectman
■ 23.00 | djren & Mesterházy
■ 01.30 | Thomas Kelle & Martin Juha

▓ MÁJUS 30. ▒ Szombati Udvar
■ 17.30 | KE.állítás - Megnyitó
■ 18.00 | Little BlueMan
■ 19.00 | Jazzszigor
■ 21.00 | Gab
■ 22.00 | Éneklő Akadémia feat. Gab & VJ Pala
■ 22.30 | Kaktus
■ 23.30 | DJ Naga & Peter Bernath
■ 01.30 | kisB! & mesterbandi

Udvarnyitás: 16.00 óra
Mindkét nap a fényfestésről a Fényhangár és a Fényszigor gondoskodik!
Az Egykávézó csapata pedig segít a folyékony hangulatfokozókban!
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

▒▓ NAGA █
Egyike a legismertebb underground dj-knek. Részt vett a Tilos Rádióindulásában, Ablak-A-Dubra RadioShow című műsora, és később 12 éven át működő klubestje a 2000-es évek egyik legendás közösségi élménye volt. Jelenlegi projektjei: Lost Minute estek Peter Bernath-tal, H2H estek Beta-val és a kísérleti Lidokain Klub.
■ SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/dj-naga-1
■ FB: DJ Naga

 

▒▓ AKADÉMIKUSOK PERFORMANSZA █
Ugye emlékeztek még azokra a fura alakokra, fura helyzetekben, és fura tevékenységek közepette? Na, ők az Éneklő Akadémia tagjai. Már sokadik alkalommal tették tiszteletüket bizarr vagy éppen meghökkentő művészetükkel udvarunkon. Idén is találkozhattok velük!
■ Éneklő Akadémia: https://www.facebook.com/EnekloAkademia
■ EVENT: https://www.facebook.com/events/836803086397193

 

▒▓ KELLE&JUHA █
Idén is a HKU vendége lesz a nemzetközileg elismert producer duó, akik számos kiadónál, több stílusban is publikáltak már. A HKU-ra egy exkluzív, pörgős drum&bass szettel készülnek!
■ KIADÓK: /// RAM Records (Andy C, UK) - link:https://www.ramrecords.com/shop/download/prgram016d, /// Ayra Records (Beatman & Ludmilla, HU) - link: https://pro.beatport.com/release/try-me-lp/1378508, /// Liquid Brilliants (RU) - link:http://www.junodownload.com/pro…/kelle-juha-onyx/2758595-02/
■ FACEBOOK: http://www.facebook.com/thomasandmartin
■ SOUNDCLOUD: http://www.soundcloud.com/tkelle

 

▒▓ LITTLE BLUEMAN █
Klasszikus rock&roll és blues, némi pszichedelikával vegyítve...mindezt a trió idén megjelenő albumán is élvezheted! De a korongra kiírt verzió előtt hallgasd meg élőben őket a HangKépUdvaron is!
■ Az együttes FB oldala: http://goo.gl/Qb1O2B

 

▒▓ A BERNÁTH PETI █
Peter Bernath neve ismerősen csenghet minden techno-dubtechno-elektronika barát fülében. Szettje során a minőségi, válogatott zenék egy gondosan felépített történetet mesélnek el a hallgatóknak. Nem fog csalódást okozni ezúttal sem a HKU rajongóknak!
■ MIXEK: https://www.mixcloud.com/peterbernath/
■ 1 db Youtube: https://youtu.be/do7P5moO-G0

 

▒▓ DRUM&REN █
Aki imádja a törtütemet, annak ismerős lehet djren neve. Sok éve már annak, hogy megvette élete első lemezét, azóta rengeteg fesztivált, partit, rádióműsort és hálás közönséget tudhat maga mögött. Most a kaposvári HKU-ra készül egy különleges szelekcióval!
■ MIXEK: www.mixcloud.com/djrenhu/
■ RÁDIÓMŰSOROK: http://tilos.hu/totoya-klub-dzsungel-konyve
■ 1 INTERJÚ: http://antropos.hu/dj-ren-she-fire-dj-portre/

 

▒▓ KE.ll egy KE.állítás █
Hisz' a KE, vagyis a Kaposvári Egyetem művészeti karos hallgatói, mindig is szerves részét képezték a HKU-nak. Nem csak közönségként, hanem alkotóként is az udvar születésétől részt vettek abban a munkában, hogy még színesebb és színvonalasabb legyen ez a 2 napos program!

 

▒▓ Ismered a KAKTUS-t? █
Kaktus - ék fiatalok, energikusak, élők, elektronikusak, akusztikusak és szinte vadiújak, hiszen tavaly szeptemberben alakultak. Ja! És helyiek is! Most a HKU-n is meghallgathatod őket!
■ INFO: http://k4ktu5.tumblr.com/about