HangKép Udvar

2011-05-27 (23:00:00)
Festők városa hangulatfesztivál 2011. május 26-28.
Művészeti programok 2011.

 

HangKép Udvar

hangkep

hangkep2

Dj. Keyser
http://www.myspace.com/djkeyser
vagyis Mozsik Tibor lemezlovas. Ő már több mint tíz éve zenél, és a legkülönfélébb lemezgyűjteménnyel rendelkezik a soul-on, a jazz-en, a funk-on, a latin jazz-en és a brazil zenéken át. Számos nemzetközi jazz és nu jazz fesztiválon zenélt már külön. Továbbá saját szerzeményei is megjelent külföldi neves kiadóknál.

Soft Motel DJ Set
http://www.myspace.com/softmotelmusic

Funk, Dub, Triphop muzsikák hangulatát tovább folytatva. Mester András, és Mester Balázs kaposvári testvérpáros alkotta formáció. 2008-ban alakult zenekar először saját számokkal léptek fel olyan neves rendezvényeken mint: Veszprémi Utcazene Fesztivál, Balaton Sound, Cöxpon Ambient Café, Toldi Mozi Budapest, Esztergomi Szubkult Fesztivál, Bakatonalmádi Bunker, Minimáltábor. Idén már 2. albumuk jelent meg a syrup.hu internetes kiadónál, ami nemzetközileg is elismert underground zenei kiadó. A dj set formában a lemezgyűjteményük legjobb darabjai szólalnak meg bakelit lemezről, a fentebb említet stílusban.

Kaposvári Egyetem Művészeti Kar Hallgatói munkák kiállítása a
www.onlineartgallery.hu szervezésében!

Fényfestés

Szorosan kapcsolódik az esti zenei programokhoz. A zenével összhangban 3 projektoron folyik a vetítés, az egész udvart lefedve. A mozgóképes vetítés mellett nagy hangsúlyt kap az állókép is. Több írásvetítővel, és diavetítővel kortárs grafikák megjelenítve az egész épület kívülről, az átjáró, illetve az udvar azon részei ami nincsen projektorral megvilágítva. Alkotók: FényHangár
fenyhangar

Fényhangár audióvizuális csoportosulás www.fenyhangar.hu

Balla Krisztián
Bata Zsolt
Papp Pala László
postmaster@fenyhangar.hu


Helyszín: Csokonai udvar